Gavino Virdis

Gavino Virdis

Sardijns in “pure vorm”. Al van jongs af aan geïntrigeerd door de emoties die het eten en de wijn losmaakten, ook als kind al, als mijn vader rode wijn maakte en ik hem hielp bij het druivenplukken en bedwelmd door de lucht van fermenterende druiven nieuwsgierig toekeek.
Een passie die nog verder gevoed werd op de hotelschool en tijdens het opdoen van werkervaring in hotels en restaurants. Ik ben sommelier en proever voor de Vereniging Italiaanse Sommeliers en houd mij nu bezig met food en beverage in de luchtvervoer sector.

 

 

Posts van Gavino:

Wijngaarden in Alghero met Gavino: Tenute Sella & Mosca

Wie door de natuur bij Azzanidò wandelt vindt een schat: Vini Mura

Nog nooit wijn in een amfoor gezien? Ga dan naar Cantina Olianas in Gergei!

Cantina Tani di Monti: waar de Vermentino zelf gemaakt wordt!