Marco & Sara

Marco & Sara – Viaggio in Sardegna

Sara is een ervaren natuurgids (zij staat ingeschreven in het regionale register van Sardinië) en technische gids van het 1e niveau. Zij maakt al vele jaren wandel- en canyon tochten, maar ze is ook blogger en fotograaf. Zij kent de omgeving als geen ander en is gek op archeologie en lokale tradities.

Marco, hij is ook fotograaf en een voormalig militair parachutist. Hij houdt van avontuur. Zijn eerste canyoning- en trekking ervaringen dateren van meer dan vijfentwintig jaar geleden. Voor zijn werk houdt hij zich voornamelijk bezig met Web Marketing. In zijn studio MOBU Design doet hij communicatie, web-ontwerp en social media. Hij is een fervent buitensporter.

Onze passie voor buitenactiviteiten loopt parallel aan die voor fotografie waarmee in feite dit alles ook begonnen is. Het is niet gemakkelijk om onze liefde voor Sardinië in een paar regels samen te vatten, maar wat je meteen zult merken als je ons voor de eerste keer ontmoet, is onze drang tot ontdekken, onze leergierigheid de wens om elke hoek van ons eiland aan anderen te laten zien.

Website: Viaggio In Sardegna

 

 

Posts van Marco & Sara:

Op excursie gaan met Sara en Marco op Sardinië is een unieke ervaring: ik zal je vertellen waarom