Levante Dettaglio 01

Eugenia Pinna – Nule

Weefster

Textielkunst en design komen samen in het werk van Eugenia Pinna, die is opgegroeid in Nule en haar opleiding heeft genoten aan het Europees Instituut voor Design in Cagliari.

Tijdens een bezoek aan haar atelier kun je haar werken bewonderen: kleden, wandtapijten, decoratiepanelen en nog veel meer. Haar bijzondere voorkeur voor kleuren en de traditionele techniek leveren in alle gevallen een zeer eigentijds product op.

Eugenia, een vrouw vol energie en charisma, organiseert regelmatig workshops om de kunst van het weven te leren. Ik heb zelf deelgenomen aan een van deze evenementen en dat was een geweldige ervaring. Wat ik toen heb gemaakt heb ik nog steeds en elke keer dat ik ernaar kijk, dat ik die kleuren zie, bedenk ik me hoe magisch de kunst van de overlevering is …

Sinds 2017 is er ook een nieuwe locatie geopend in San Pantaleo: Epicentro Art Gallery & Store.

 

Eugenia Pinna

Via Caprera 50

07010 Nule (SS)

Epicentro Art gallery & Store

Via Zara 4

07026 San Pantaleo (OT)

Eugenia Pinna

Pictures from website Eugenia Pinna