Corrado Ibatici

Corrado Ibatici

Mijn naam is Corrado en ik ben een van de oprichters van Ecosport Sardinia, een sportvereniging die gevestigd is in Cala Suaraccia: een prachtig strand in het hart van het beschermde mariene gebied van Tavolara en Molara.
Onze excursies met kano’s en kajaks worden in kleine groepen gehouden, ook voor beginners. We maken ons klaar voor op de excursie en als we alle benodigdheden hebben gepakt en naar de briefing hebben geluisterd stappen we aan boord.

In een paar jaar tijd hebben we een constante groei gezien van mensen die dit willen doen, en dankzij de goede verbindingen met het vliegveld van Olbia vanuit verschillende Europese bestemmingen, is het aantal bezoekers ook in het laag seizoen sterk toegenomen. De rest is totaal te danken aan de natuurlijke schoonheid van deze uitgestrekte kustlijn en van deze ongerepte zee en onze grote passie en liefde voor deze plaatsen.

Als je nieuwsgierig bent geworden, bezoek dan onze website om te zien welke excursies wij aanbieden. We willen jou met plezier ons Sardinië laten zien.

Posts van Corrado:

Gallura, het land van zee en graniet: kajakken met Corrado