Fra Cielo E Mare

Waar te slapen in Cagliari?Een nieuwe parel op het natuureiland Sardinië

Drie jaar geleden ben ik naar dit wondermooie eiland gekomen met mijn partner. Dit eiland is een echt paradijs zowel in de winter als in de zomer. Een snelle lunch op het 7km lange strand Poetto in een trendy beach bar, een uitstapje met de boot op de helderblauwe zee, buiten op een terrasje kunnen genieten van het heerlijke eten in de maand december; het kan hier allemaal. Sardinië is een echt paradijs op aarde.

De trendy B&B Fra Cielo e Mare in het hippe Sardinië en in de schaduw van de “Castello buurt” van Cagliari kenden we al als winnaars van het VTM programma “Met 4 in Bed”  en van de verschillende glossy blaadjes !

De unieke locatie van onze palazzo is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van een paradijselijk natuureiland. De uitvalsbasis Cagliari, met zijn prachtige historische gebouwen, promenades, jachthaven en kilometerslange zandstranden… 

Voor onze gasten beschikken wij over luxueuze, trendy kamers met elk zijn privé badkamer.

S’avonds doen wij op ons panoramisch terras de lichten uit en de lantaarns aan, zodat je van het spectaculaire zicht tussen zee en stad kan genieten.

Tailor made activiteiten hebben wij voor jouw in petto, zoals een dagje vissen op zee met onze eigen boot, een barbecue op ons terras met zicht op de jachthaven en zee, flamingo’s spotten of waarom niet een fietstocht langs de stranden met een heerlijke eenvoudige maaltijd aan het strand! Het kan allemaal, wij gidsen je met alle plezier en maken van jouw verblijf een onvergetelijk moment, daar ligt onze meerwaarde.

La Maison Bohème

De Belgische Coralie en haar Italiaanse vriend Luca zitten niet stil en openden onlangs naast Fra Cielo e Mare, het vakantiehuisje “La maison Bohème” in een chique Bohemian atmosfeer.

Twee ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een open keukentje, een kleine patio met tafel en bank om heerlijk te chillen met een frisse Spritz en een heerlijke pizza na een zon-overgoten dag en dit  ingericht in een mediterrane “IBIZA“ sfeer!

Een optimale keuze voor een gezin met kids of een groepje vrienden die wat langer in de bruisende hoofdstad Cagliari wensen te verblijven en toch van de rust willen genieten … Je kan er ook voor kiezen om de volledige B&B service (zoals uitgebreid ontbijtbuffet enz.) te krijgen Dat vraagt om getest te worden !

Wij kijken nu al uit om je te mogen verwelkomen en onze ervaringen met je te kunnen delen!

 

 

Fra Cielo e Mare

Via Regina Margherita, 85

09124 Cagliari

+39 391 467 4810

Website : www.fracieloemare.com

 

Auteur van de post: Coralie